Fidan Dikme Etkinliği

Tarım ve Orman Bakanlığı Orman Genel Müdürlüğü tarafından, Ülkemizde ağaç ve orman sevgisini geliştirmek, toplumun bütün kesimlerinin çevreye olan duyarlıklarına katkı sağlamak ve toplumda çevre konusunda farkındalığı artırmak amacıyla öğrencilerden, askeri birliklere, sivil toplum örgütlerinden kamu kurum ve kuruluşlarına, esnafından işçisine, kısaca 7den 77ye toplumun bütün kesimlerinden vatandaşlarımızın katkılarıyla 11 Kasım 2019 günü saat 11.11'de 81 ilimizde aynı anda verilecek başlangıç ile ülke genelinde 11 milyon adet fidan toprakla buluşturulacaktır. Fidanlar Orman Bölge Müdürlüğü tarafından dikim alanında hazır edilecek olup, ayrıca tüm katılımcılara kumanya dağıtılacaktır. Söz konusu etkinlik kapsamında, Üniversitemiz akademik ve idari personeli ile öğrencileri tarafından TOKİ Ağaçlandırma Alanı ile Düzeyn Yaylası Ağaçlandırma Alanında yaklaşık 500 kişilik katılımla fidan dikimi yapılması planlanmaktadır.

Etkinliğe katılacak öğrencilerin, Psikoloji bölüm sekreterliğine isimlerini yazdırmaları gerekmektedir.

Son Güncelleme Tarihi : 07.11.2019 17:24 Okunma Sayısı : 677